Singurul complex rezidențial din România care a amenajat o pistă de alergare și plimbare pentru locatari este în Târgoviște

Vești bune pentru pentru familia Class Park: UN NOU LOC DEDICAT MIȘCĂRII, în interiorul complexului rezidențial! Suntem mândri să vă anunțăm că suntem singurii care au amenajat un loc special pentru mișcare într-un complex rezidențial din România într-un timp atât de scurt.
Cu toții știm că, pentru a ne păstra o bună sănătate fizică și mintală, este esențial să facem mișcare regulat. Dar unde să facem mișcare în această această de distanțare socială? Ei bine, suntem bucuroși să să oferim soluția: ACTIVE PARK!

 
Acum, vă puteți bucura de o pistă de alergat, sau plimbat, de peste 1 km lungime, care se întinde pe o suprafață de peste 13.000 mp, amenajată special pentru a fi folosită în perioada carantinei. Iar asta, fără să vă îngrijorați în vreun fel, deoarece pista se află în interiorul complexului rezidențial. Pista este facută din materiale naturale, precum tocătura de lemn, ca să amortizeze șocurile din timpul alergării și are zone cu urcușuri și coborâșuri, pentru a simula un traseu montan. 
 
 
Pista este amenajată pe terenul prospăt achiziționat anul acesta, unde urmează să demarăm Faza 2 a proiectului Class Park, iar acesta va cuprinde circa 400 de apartamente ce vor completa Complexul Class Park; în total vor fi 1000 de apartamente.

Putem rămâne fericiți și sănătoși

Dorim să contribuim cât de mult putem la bunăstarea fizică a rezidenților și la fericirea lor. Deși, în ultima perioadă, pandemia de coronavirus a adus cu sine o multitudine de restricții, nu am rămas fără soluții pentru a satisface necesitățile locuitorilor din Class Park.
 
 
Știm cât de important este să putem ieși la o gură de aer proaspăt, la soare, precum și să petrecem timp afară împreună cu cei dragi. De aceea, suntem bucuroși să spunem că am realizat acest proiect într-un timp record – în aproximativ 3 zile, lucrând de dimineață până seara. Asta, deoarece înțelegem cât de greu este să fim privați de libertatea cu care eram obișnuiți până acum și să stăm închiși între 4 pereți și vrem să vă ajutăm să vă simțiți bine ACASĂ. 
 
 
Însă cum ne mai putem petrece timpul liber? Pe lângă Active Park, în Class Park mai există încă 4 parcuri pentru cei mici și nu numai, dotate fiind și cu aparate pentru fitness. Sau, pentru cei care sunt împătimiți ai lecturii, am amenajat o bibliotecă în aer liber.
 

 O comunitate unită și în continuă dezvoltare

Complexul Class Park Târgoviște găzduiește în prezent peste 350 de familii care locuiesc aici, peste 700 de locatari și este cel mai mare proiect de apartamente noi din Târgoviște.
Zâmbetul celor care locuiesc aici ne arată că visul unei familii poate fi realizat și ne încurajează să construim mai departe.
Am continuat să construim și în perioada pandemiei de coronavirus blocurile cu numerele 11 si 12, avem antecontracte semnate și oameni care așteaptă să se mute.
 
 

VIDEO INAUGURARE ACTIVE PARK