Povestea Class Park Târgoviște la evenimentele RePatriot din țară și din străinătate

Sfârșitul verii a fost marcat de evenimente foarte dragi nouă unde am avut oportunitatea de a cunoaște și de a lucra cu mulți oameni inimoși, oameni care cred la fel ca și noi într-un viitor mai bun, ACASĂ, în România. Aceste proiecte sunt organizate la inițiativa echipei RePatriot, sunt evenimente în care ne implicăm activ și în care le vorbim românilor din diasporă despre oportunitățile de afaceri din România prin prisma antreprenoriatului.

Ce este RePatriot?

Proiectul RePatriot a fost creat pentru românii din străinătate, ca o punte de legătură între ei și românii din țară. Știm că sunt mulți români care au plecat din România pentru a-și face un viitor mai bun în străinătate, dar la fel de bine știm că sunt și mulți dintre ei care și-ar dori să se poată întoarce ACASĂ, în țară, pentru a fi alături de familie și prieteni

“RePatriot este o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară.”

Prin evenimentele organizate (Conferințele Repatriot, Zilele Diasporei, RePatriot Summit), RePatriot construiește instrumente de sprijin oferind consiliere, mentorat și educație în afaceri reunind antreprenori, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice din România.

Având în vedere că 23% dintre românii emigrați ar fi interesați să își deschidă o afacere în România, noi ne implicăm în organizarea acestor evenimente dedicate diasporei românești, împărtășind din experiența noastră ca și dezvoltatori ai unui complex rezidențial din Târgoviște

Zilele Diasporei Răcari 2019

Proiectul “Zilele Diasporei” lansat de RePatriot are scopul principal de a aduce românii din afara granițelor mai aproape de comunitățile în care s-au născut. Dezvoltarea comunelor şi a oraşelor României depinde de investiţii şi de antreprenori. România are nevoie de oameni cu iniţiativă, buni meseriași care să aibă o atitudine occidentală faţă de muncă și care pot aduce plus valoare comunității în care s-au născut.

Unul dintre cele mai recente evenimente la care am participat a avut loc pe 17 august 2019, în orașul Răcari, unde Răzvan a vorbit în fața românilor din diasporă, încurajându-i să se întoarcă ACASĂși prin antreprenoriat să își creeze un viitor mai bun, lângă familie, în România.

Conferința RePatriot de la Nisa 

Conferința RePatriot din 8 septembrie 2019 a fost organizată cu sprijinul Ambasadorilor RePatriot din Franța – Simina Bossennec (Antreprenor în Franța), Annemarie Hoarău (fondator EstEvasion), Lucian Rotar (fondator Loginet Conseil și Nexia Consulting), făcând parte din primul Salon de Business Franco-Român de pe Coasta de Azur

Acest salon de expoziție, recrutare și investiții a fost organizat cu scopul de a facilita schimburile și contactele culturale și de afaceri între Franța și România, dar și pentru a deschide noi punți de colaborare pe Coasta de Azur. Evenimentul a avut în prim-plan două dintre inițiativele RePatriot, respectiv RePatriot Turism și RePatriot Jobs.

Fiind unul dintre speakerii principali la eveniment, Răzvan le-a vorbit românilor din diaspora franceză despre oportunitățile de afaceri din România și cadrul legal în vederea investițiilor în țară. Alături de Ioana și de ceilalți membri ai echipei RePatriot, a prezentat toate evenimentele și inițiativele RePatriot cu scopul principal de a informa românii din diasporă despre importanța dezvoltării competențelor antreprenoriale, pentru a se putea întoarce ACASĂ, în România. 

Prezența Class Park Târgoviște la Conferința RePatriot de la Nisa ne-a oferit oportunitatea de a colabora cu mulți oameni inimoși, care s-au implicat trup și suflet în dezvoltarea acestui proiect și cu siguranță vom participa și la evenimentele din anii următori. Noi credem că acesta este momentul ideal pentru ca românii să devină proactivi, să investească în viitorul lor și să se implice activ în crearea unui viitor mai bun ACASĂ, în România.

RePatriot Summit 2019

Următorul episod dedicat diasporei și în care ne implicăm activ este cea de-a patra ediție a evenimentului RePatriot Summit. Aceasta va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie 2019 în Bucovina și va reuni 100 dintre oamenii de afaceri şi managerii români din străinătate cu 100 dintre oamenii de afaceri şi managerii de succes din România.

Scopul acestui proiect este de a discuta despre fundamentele economice ale României, despre contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre lansarea de noi parteneriate strategice și de afaceri. Acțiunea este o continuare a edițiilor trecute care încurajau conectarea diasporei la mediul de afaceri din România.

Noi la Class Park Târgoviște susținem diaspora românească și vrem să vedem cât mai mulți români fericiți, ACASĂ, în România, lângă familiile lor. Dacă aveți orice fel de întrebări, fie despre achiziționarea unei noi locuințe, fie despre implicarea într-un proiect de antreprenoriat, noi suntem doar la un telefon distanță sau prin completarea formularului nostru de contact.

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756.993.993
www.classpark.ro