Finanțare

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊
Îți oferim suport complet pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de cumpărare. Pentru că ne dorim ca visul tău să se îndeplinească cât mai repede, ți-am pus la dispoziție mai multe variante de finanțare.
Prin intermediul lor poți achiziționa orice locuință aflată în oferta noastră. Iar dacă nu te poți hotărî în privința finanțării care s-ar plia cel mai bine pe bugetul tău, poți oricând să ceri suport din partea agenților Class Park.

O achiziție care contează

Ai posibilitatea de a opta, desigur, pentru plata integrală, sau să dezvolți un program de rate la dezvoltator sau să faci un contract bancar care să te ajute să ajungi la apartamentul pe care ți-l dorești. Tot ce trebuie să faci este să stabilești o întâlnire cu noi, iar mai departe procesul de achiziție va curge atât de lin încât nici nu-ți vei da seama când te-ai mutat în noua ta casă.

Investești într-o proprietate stabilă pe termen lung, neafectată de inflație. Dacă alegi să plătești în avans locuința aflată în construcție, fie că e vorba de un studio sau un apartament cu 2 camere, beneficiezi de cel mai mic preț din ofertă.

O modalitate prin care îți poți gestiona mai simplu și mai eficient bugetul. Plătești avansul și restul in ritmul executiei imobilului si ai scăpat de griji.

Este o altă cale prin care poți ajunge la apartamentul pe care ți-l dorești. Avansul de 5% îți garantează 100% rezervarea imobilului, iar restul de 95% îi plătești după ce ai semnat contractul cu banca.

Te ajutam cu actele, solutii si sfaturi ca sa iti facem mai usor tot procesul, avem destula experienta sa te ajutam.

 Garantarea 100% a rezervării, asta înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.

Este asemănător cu creditul Prima Casă. Singura diferență constă în avansul de 15%, ceea ce înseamnă că vei achita și împrumutul mai devreme.

Te ajutam cu actele, solutii si sfaturi ca sa iti facem mai usor tot procesul, avem destula experienta sa te ajutam.

 Garantarea 100% a rezervării, asta înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.

Daca lucrezi in afara este metoda cea mai cautata rate la dezvoltator ca tu sa te sa ai parte de ceva bun. In plus scapi de bataia de cap cu actele, faci totul direct la dezvoltator ca tu sa te concentrezi pe ce conteaza cu adevarat.

Rate pana la 5 ani: dai 30% avans, pe parcurs constructie 40%, te muti si platesti restul in 3ani.

Rate pana la 3 ani: Te muti si platesti rate timp de 3 ani.

Între 7-8%, este un randament extrem de bun, în plus valoarea invesiție crește odată cu dezvoltarea complexului.

Cea mai sigura investie si cea mai recomandata. Ii creste valoarea in fiecare an, in plus ai garantie pentru ca e nou, iar de inchiriat te putem ajuta cu sfaturi, detalii si chiar cu clienti.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec
Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4 Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  contact@classpark.ro
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.