Finanțare

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊
Îți oferim suport complet pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de cumpărare. Pentru că ne dorim ca visul tău să se îndeplinească cât mai repede, ți-am pus la dispoziție mai multe variante de finanțare.

Prin intermediul acestora, poți achiziționa orice locuință aflată în oferta noastră. Iar dacă nu te poți hotărî în privința finanțării care s-ar plia cel mai bine pe bugetul tău, poți oricând să ceri ajutor din partea agenților Class Park.

apartamente noi în rate
apartamente noi în rate

O achiziție care contează

Ai posibilitatea de a opta, desigur, pentru plata integrală, pentru dezvoltarea unui program de rate la dezvoltator, sau poți face un contract bancar care să te ajute să ajungi la apartamentul pe care ți-l dorești. Tot ce trebuie să faci este să stabilești o întâlnire cu noi, iar mai departe procesul de achiziție va curge atât de lin încât nici nu-ți vei da seama când te-ai mutat în noua ta casă.

Investești într-o proprietate stabilă pe termen lung, neafectată de inflație. Dacă alegi să plătești în avans locuința aflată în construcție, fie că e vorba de un studio sau un apartament cu 2 camere, beneficiezi de cel mai mic preț din ofertă.

O modalitate prin care îți poți gestiona mai simplu și mai eficient bugetul. Plătești avansul, iar restul, pe parcursul execuției imobilului și ai scăpat de griji.

Este o altă cale prin care poți ajunge la apartamentul pe care ți-l dorești. Avansul de 5% îți garantează 100% rezervarea imobilului, iar restul de 95% îi plătești după ce ai semnat contractul cu banca.

Te ajutăm cu actele, cu soluții și sfaturi ca să îți ușurăm treaba; avem destulă experiență ca să te ajutăm.

 Garantarea 100% a rezervării, asta înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.

Este asemănător cu creditul “Prima Casă”. Singura diferență constă în avansul de 15%, ceea ce înseamnă că vei achita și împrumutul mai devreme.

Te ajutăm cu actele, cu soluții și sfaturi ca să îți ușurăm treaba; avem destulă experiență ca să te ajutăm.

 Garantarea 100% a rezervării, asta înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.

Între 7-8%, este un randament extrem de bun; în plus, valoarea invesiției crește odată cu dezvoltarea complexului.

Cea mai sigură investiție și cea mai recomandată. Îi crește valoarea în fiecare an și ai parte de garanție, pentru că e un spațiu nou. În cazul în care vrei să-l închiriezi, te putem ajuta cu sfaturi, detalii și chiar cu clienți.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec

Gata?

(răspundem prompt, de obicei în 2-3 ore)

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4, Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  [email protected]
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.