Despre noi

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊
viata in Class Park

De la familie la familie!

“Viața în Class Park Residence este formata din povestiile familiilor fericite care locuiesc aici in cel mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, iar complexul are deja peste 12 ani de experiență. A fost proiectat și gândit din suflet pentru suflet, gândindu-ne cum noi, ca familie sau poate ca investiție, avem nevoie să trăim o viață frumoasa, fericită și împlinită.

Am relizat extraordinar de mult când ne-am pus în locul oamenilor și ne-am dat seama cât de plăcut este să faci parte dintr-o comunitate unită de valori, care să te integreze ca nou vecin, în fiecare an, prin intermediul evenimentelor dedicate locatarilor de 1 Iunie, Ziua recoltei, Crăciun etc. și cum o locuință trebuie să fie practică și modernă. De aceea, important a fost să oferim aici totul pentru o viață unde să te dezvolți fericit și să oferi celor dragi șansa unică de a avea ce este mai bun. Am plecat de la ideea că acestă comunitate trebuie să se bucure de excelente și unice beneficii, importante fiind calitatea și garanția, liniștea, securitatea și siguranța, relaxarea în parcuri și verdeața, timpul de calitate cu familia, sportul, o locuință luminoasa și eco-friendly.

Aici primesti mai mult decat un apartament, primesti toate parcurile, zonele verzi de fitness, si o comunitatea unita. Voi cand cumparati vreti mai mult decat un apartament, vrei sa primiti fericire, o viață nouă, zâmbetele celor dragi și povestea unui viitor mai bun. Noi suntem aici datorita vouă, dragi oameni, pentru că voi Zâmbiți mai mult Acasă!”

Echipa fericita, clienți fericiți

Echipa Class Park

Conform vorbei “Echipa fericita, clienți fericiți”, am evoluat și dezvoltat în continuu și suntem mulțumiți de materializarea eforturilor noastre și am primit a doua oara la rând certificarea ca și echipa fericita, democratica și libera. Știm ca trebuie sa învățăm din greșeli și să ne îmbunătățim în continuu, iar din toate comunicările avute cu clienții am ieșit mai buni. Ne place lucrul bine făcut și trăim în valori cu pasiune, integritate, responsabilitate, spirit de echipa și disciplina pentru a servii nevoile clienților.

Iulia Antonescu

Consultant Vanzari

Andi Ciser

Consultant Vanzari

Laura Ceausu

Office Manager

Bucura-te de o viata mai buna

Cel mai mare complex rezidențial nou din Targoviște

Aici găsești o comunitate unită și de unde poți alege din numeroase tipuri de garsoniere, studiouri sau apartamente cu 2 sau 3 camere, în blocuri realizate cu finisaje de calitate superioară și moderne. Aici spațiul este nelimitat, de la faptul că se prelungește cu imaginea din complex, pentru că nu cumperi un apartament, ci tot complexul cu spații verzi, piste de biciclete, loc de fitness, de realaxare, biblioteca in aer liber și parcuri. Aici se bucură deja de o viață mai bună peste 350 de familii, într-o comunitate mare formată din familii care doresc o viata mai buna ca si tine. Cartierul Class Park va fi compus din 15 blocuri și vile sau case în care vor locui peste 450 de familii fericite și împlinite! Beneficiază de avantajele unei locuințe noi, la un preț accesbil! Poți aplica pentru plata în rate sau credit.

Rețeta fericirii

Familie iubitoare

Sport în aer liber

Casa mult visată

Beneficiile Class park

Cele mai bune benefici pentru tine și cei dragi

Facem eforturi constante pentru ca tu să ai un trai liniștit, relaxat, confortabil și ridicat la standardele Europene. Seriozitatea și grija față de clienți ne recomanda, iar cifrele vorbesc de la sine.
1. Garantarea 100% a rezervării înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.
2. Ai suport din partea noastră pentru a găsi cele mai bune soluții de finanțare și a alege un apartament în Târgoviște care ți se potrivește.
3. În interiorul comunității poți face schimb de experiență sau pur simplu să îți petreci timpul liber alături de niște oameni minunați.
4. Construcția apartamentelor din Class Park se face exclusiv la cele mai Înalte standarde și norme europene, cu rezistență seismică ridicată și certificat energetic de Clasa A.
5. Garanția de 2 ani asigură calitatea finisajelor folosite pentru apartamentul tău.

SATISFACȚIE ÎNALTĂ

9 BLOCURI COMPLET LOCUITE

CLASA A+

ELEGANTA, CONFORT SI PROFESIONALISM

FACILITĂȚILE NECESARE​

COMUNITATE ȘI EVENIMENTE SOCIALIZARE

BICICLETE

JOGGING SI FITNESS

In continuă creștere

Regăsește clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, în mijlocul naturii, unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici sa ai căminul tău: confort, calitate, spatii de relaxare și siguranță. Ne bucuram ca toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidențial Class Park, care creste de la an la an cu familii fericite.

Clădim pentru tine

Pentru că de multe ori e bine să fii activ, noi am învățat să ascultăm dorințele oamenilor cu care am dezvoltat parteneriate durabile în timp și să trecem rapid la acțiune, fapt ce s-a materializat rapid în construcțiile noastre, de care suntem extrem de mândri. Ne bucurăm ca îți putem oferi un apartament în Târgoviște care sa aducă fericire în familia ta.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec
Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4 Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  contact@classpark.ro
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.