Despre noi

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊
viața în Class Park

De la familie la familie!

“Viața în Class Park Residence este formată din poveștile familiilor fericite care locuiesc aici în cel mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, iar povestea complexului durează deja de peste 12 ani. A fost proiectat și gândit din suflet pentru suflet, gândindu-ne cum noi, ca familie sau poate ca investiție, avem nevoie să trăim o viață frumoasă, fericită și împlinită.

Am realizat extraordinar de mult fiindcă ne-am pus în locul oamenilor și ne-am dat seama cât de plăcut este să faci parte dintr-o comunitate unită prin valori comune, care să te ajute să te integrezi ca nou vecin, iar asta prin intermediul evenimentelor anuale dedicate locatarilor de 1 Iunie, Ziua recoltei, Crăciun etc. și cum o locuință trebuie să fie practică și modernă. De aceea, important a fost să oferim aici totul pentru o viață unde să te dezvolți fericit și să le oferi celor dragi șansa unică de a avea ce este mai bun. Am plecat de la ideea că acestă comunitate trebuie să se bucure de beneficii excelente și unice, importante fiind calitatea și garanția, liniștea, siguranța, relaxarea în parcuri și verdeața, timpul de calitate cu familia, sportul, o locuință luminoasă și eco-friendly.

Aici primești mai mult decât un apartament. Te poți bucura de toate parcurile, zonele verzi pentru fitness,  precum și de o comunitate unită. Știm că vă doriți mai mult decât un apartament, vreți să primiți fericire, o viață nouă, zâmbetele celor dragi și siguranța unui viitor mai bun. Noi suntem aici datorită vouă, dragii noștri, pentru că voi Zâmbiți mai mult Acasă!”

Echipă fericită, clienți fericiți

Echipa Class Park

Conform vorbei “Echipă fericită, clienți fericiți”, am evoluat și dezvoltat încontinuu și suntem mulțumiți de materializarea eforturilor noastre și am primit de două ori certificări care atestă că suntem o echipă fericită, democratică și liberă. Știm că trebuie sa învățăm din greșeli și să ne îmbunătățim încontinuu, iar în urma interacțiunilor avute cu clienții am devenit mai buni. Ne place lucrul bine făcut și ne conducem după valori precum pasiunea, integritatea, responsabilitatea, spiritul de echipă și disciplina pentru a servi nevoile clienților.

 

 

Suntem plini de energie pentru a scrie o poveste de neuitat pentru clienții noștrii. Din echipa noastră de executie fac parte peste 5 ingineri în construcții, oameni cu peste zeci de ani de experiență. Ne implicăm 100% în fiecare interacțiune pe care o avem cu cei care ne trec pragul. Suntem siguri că ne vom ridica la nivelul așteptărilor tale și totodată nerăbdători sa te cunoaștem.

 

 

Iulia Antonescu

Consultant Vânzări

Andi Ciser

Consultant Vânzări

Laura Ceaușu

Office Manager

Bucură-te de o viață mai bună

Cel mai mare complex rezidențial nou din Târgoviște

Aici găsești o comunitate unită și poți alege din numeroase tipuri de garsoniere, studiouri sau apartamente cu 2 sau 3 camere, în blocuri realizate cu finisaje de calitate superioară și moderne. Aici spațiul este nelimitat, deoarece te poți bucura de spațiile verzi, pistele de biciclete, locurile pentru fitness și relaxare, de biblioteca în aer liber și de parcurile din interiorul complexului.
Aici se bucură deja de o viață fericită peste 350 de familii, într-o comunitate mare, formată din familii care doresc o viață mai bună, la fel ca tine. Cartierul Class Park va fi compus din 15 blocuri și vile sau case în care vor locui peste 450 de familii fericite și împlinite! Beneficiază de avantajele unei locuințe noi, la un preț accesbil! Poți aplica pentru plata în rate sau credit.

Rețeta fericirii

Familie iubitoare

Sport în aer liber

Casa mult visată

Beneficiile Class park

Cele mai bune beneficii pentru tine și cei dragi

Facem eforturi constante pentru ca tu să ai un trai liniștit, relaxat, confortabil și ridicat la standardele Europene. Seriozitatea și grija față de clienți ne recomandă, iar cifrele vorbesc de la sine.

1. Garantarea 100% a rezervării înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.
2. Ai suport din partea noastră pentru a găsi cele mai bune soluții de finanțare și a alege un apartament în Târgoviște care ți se potrivește.

3. În interiorul comunității poți face schimb de experiență sau pur simplu îți poți petrece timpul liber alături de niște oameni minunați.

4. Construcția apartamentelor din Class Park se face exclusiv la cele mai înalte standarde și norme europene, cu rezistență seismică ridicată și certificat energetic de Clasa A.

5. Garanția de 2 ani asigură calitatea finisajelor folosite pentru apartamentul tău.

SATISFACȚIE ÎNALTĂ

9 BLOCURI COMPLET LOCUITE

CLASA A+

ELEGANȚĂ, CONFORT SI PROFESIONALISM

FACILITĂȚILE NECESARE​

COMUNITATE ȘI EVENIMENTE SOCIALIZARE

BICICLETE

JOGGING SI FITNESS

In continuă creștere

Petrece clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, în mijlocul naturii, unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici să ai căminul tău: confortul, calitatea, spațiile de relaxare și siguranța. Ne bucurăm că toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidențial Class Park, care crește de la an la an cu familii fericite.

apartamente noi în târgoviște

Clădim pentru tine

Pentru că de multe ori e bine să fii activ, noi am învățat să ascultăm dorințele oamenilor cu care am dezvoltat parteneriate durabile în timp și să trecem rapid la acțiune, fapt ce s-a materializat rapid în construcțiile noastre, de care suntem extrem de mândri. Ne bucurăm ca îți putem oferi un apartament în Târgoviște care sa aducă fericire în familia ta.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec

Gata?

(răspundem prompt, de obicei în 2-3 ore)

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4, Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  [email protected]
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.