Class Park

De la familie la familie

Povestea Class Park porneste se adreseaza de la  Famlie la Familie. Complex Rezidential a fost intemeiat cu sufletul stiind cum noi ca familie dorim sa ne dezvoltam fericiti intr-o atmosfera de liniste si comunitate. De aici ne-am dat semana ce nevoi are o famlie si cat de important este atunci cand iubesti sa creezi si sa asiguri toate necesare nu numai ale tale, dar sa te gandesti si la ceillati din familia ta .  
Regăstește clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, în mijlocul naturii unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici să ai căminul tău: confort, calitate, comunitate, spații de recreație și siguranță. Ne bucurăm ca toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidential Class Park care crește de la an la an cu familii fericite.
Acest proiect a început din dragoste pentru a oferi cel mai bun cămin la un preț cat mai accesibil. Class Park este întemeiat și condus de o familie ce are în minte și suflet să îmbunătățească continuu această comunitate pentru o viață bună și sănătoasă.