Crăciunul este magic la Class Park Târgoviște

De Crăciun ne amintim de copilărie

În această perioadă ne amintim cu drag de acele clipe magice ale copilăriei când construiam un om de zăpadă în fața blocului. Erau momente minunate, nu aveam nicio grijă pentru că eram cuprinși cu toții de veselie și voie bună.

În Ajunul Crăciunului, ne strângeam toți copiii din cartier și plecam la colindat, întotdeauna fiind răsplătiți cu cele mai delicioase mandarine, covrigi și bomboane de ciocolată. Niște lucruri atât de simple și care totuși ne aduceau atât de multă bucurie în suflete. Și acum avem șansa de a retrăi acele momente unice alături de copiii noștri.

Zâmbești mai bine ACASĂ

Amintindu-ți de Crăciunul copilăriei, realizezi că anul 2019 este pe sfârșite și că nu ți-ai găsit încă locuința mult visată care să îți dea sentimentul minunat că ai ajuns ACASĂ. Și cu toate acestea, ți-ar plăcea să descoperi acel loc minunat, unde să te întorci la finalul fiecărei zile și să petreci timp de calitate alături de cei dragi. 

Din fericire, noi te putem ajuta. În ultimii 12 ani, am gândit acest proiect din perspectiva unei familii fericite și am înțeles că nu un simplu apartament este cheia împlinirii vieții de familie, ci tot ce îl înconjoară, iar oamenii și spiritul comunității sunt elementele care fac diferența.

Class Park Residence a fost construit pentru a oferi târgoviștenilor un stil de viață diferit și fericit în apartamente noi în Târgoviște, construite la cele mai înalte standarde de calitate, liniștite și sigure pentru tine și familia ta. Dacă ai visat să ai o locuință care are toate aceste avantaje, atunci cu siguranță te putem ajuta să găsești la noi în complex apartamentul mult dorit. 

Magia sărbătorilor de Crăciun la Class Park Târgoviște

Luna decembrie aduce cu ea vremea colindelor, a cadourilor și multe alte surprize pentru locatarii din Class Park Târgoviște. Mirosul delicios de ciocolată caldă, scorțișoară și bucățele mici de bezele topite ne introduc în lumea minunată a sărbătorilor de Crăciun. 

Ca în fiecare an, Moș Crăciun își lustruiește sania și se pregătește de drum, verifică lista copiilor cuminți și le pune deoparte cele mai frumoase cadouri. În așteptarea lui Moș Crăciun, ne vom strânge și anul acesta în Părculețul Copiilor să ne bucurăm de Corul de Colinde și să petrecem împreună clipe magice în familia Class Park.

Sărbătorile de Crăciun sunt un nou prilej de a reuni vecinii veseli și plini de voie bună care locuiesc în complexul rezidențial Class Park Târgoviște. Imaginează-ți doar cum ar fi să locuiești aici, unde toți vecinii se cunosc între ei, se ajută unul pe celălalt și se distrează mereu împreună. 

Campania “Peste 100 de Zâmbete” 

Cum spiritul Crăciunului ne inspiră să fim mai buni și mai generoși cu cei din jurul nostru, vrem să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele celor din comunitatea noastră dragă din Târgoviște care provin din medii vulnerabile. De aceea familia Class Park se mobilizează în cel de-al treilea an consecutiv pentru organizarea campaniei umanitare “Peste 100 de Zâmbete”.

De Crăciun, vrem să aducem zâmbete în viețile a peste 100 de persoane din toate categoriile de vârstă: un orfelinat, un azil de bătrâni, familii nevoiașe și copii cu dizabilități. Acest lucru se poate realiza doar prin bunăvoința oamenilor generoși care, prin donațiile lor, îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă la cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Ne pasă de orașul în care locuim și de aceea ne implicăm cu drag și punem mult suflet în crearea unui viitor mai bun pentru întreaga comunitate din Târgoviște. Suntem foarte norocoși că toți locatarii din Class Park ne împărtășesc viziunea și se mobiliează cu multă omenie la fiecare eveniment din complex.

Petrece Crăciunul ACASĂ, la Class Park Târgoviște!

Sperăm ca magia sărbătorilor de Crăciun să aducă tuturor multă căldură în suflete și momente minunate alături de cei dragi! Ne-am bucura nespus să te primim de Crăciun în familia Class Park Târgoviște.  Programează-te pentru o vizionare și hai să vezi cu ochii tăi cum arată ACASĂ de Crăciun la Class Park Târgoviște!

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756 993 993
www.classpark.ro