Comunitatea de poveste la Class Park Târgoviște

Toamna aceasta a venit cu multe surprize pentru familiile fericite care locuiesc în complexul rezidențial Class Park Târgoviște, dar și pentru rudele și prietenii acestora. Motivul este unul foarte simplu: atunci când faci parte din comunitatea din Class Park, ai acces la cele mai în vogă evenimente care sunt organizate la noi în oraș.

Ce înseamnă Comunitatea Class Park Târgoviște?

Ne pasă de orașul în care locuim, credem într-un viitor mai bun și visul nostru a crescut alături de voi, în acest moment ajungând la blocul cu numărul 12! Ne bucurăm și suntem onorați că mai mult de 350 de familii ne-au ales pe noi pentru a le construi locuințele la care au visat toată viața.

În calitatea noastră de dezvoltatori imobiliari, ne-am asigurat că tu și familia ta veți beneficia de toate facilitățile atunci când locuiți în complex: multe spații verzi, parcuri de fitness și de joacă, teren multifuncțional de fotbal, acum lucrăm și la crearea unui parc de cinema cu bibliotecă. Totul pentru ca voi să puteți face activități cu familia, să faceți sport și să fie la dispoziția voastră tot ceea ce aveți nevoie.

În calitatea noastră de familie fericită, știm că pentru a-ți crea casa visurilor tale, nu este suficient să gândim locuințele doar din punct de vedere tehnic și să ne asigurăm că apartamentele respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Mai este nevoie de un ingredient pentru a transforma un simplu apartament într-un loc pe care să-l numiți ACASĂ: o comunitate unită care să te primească cu brațele deschise.

Cum e viața în comunitatea Class Park Târgoviște?

Încă de la începutul proiectului, de acum 12 ani, ne-am concentrat ca fiecare nou vecin, familie sau copil să se integreze ușor cu ajutorul evenimentelor pe care le organizăm în fiecare an.

Din fericire, am observat că eforturile noastre în acest sens au fost foarte apreciate de toți locatarii care se mobilizează cu mult drag la fiecare eveniment din complex.

Aici vorbim fie de evenimentele care au devenit deja tradiție la noi: 1 Iunie, Ziua Recoltei, Moș Crăciun și mersul la colindat, sau evenimente care ne reunesc cu întreaga comunitate din Târgoviște, cum a fost Cupa Cartierelor, activitățile RePatriot sau cel mai recent, Ziua Porților Deschise și Campionatul Național de Offroad.

Indiferent de ocazie, ne-am bucurat să vedem că toți oamenii care decid să locuiască în complex ne împărtășesc viziunea că Zâmbești mai mult ACASĂ, într-un loc unde vecinii se cunosc între ei, se ajută unul pe celălalt și se distrează mereu împreună.

Cum a fost la Ziua Recoltei Class Park 2019?

Unul dintre cele mai populare activități organizate la noi în complex este Ziua Recoltei, o zi de sărbătoare când toți vecinii se reunesc în grădina din fața blocului pentru a petrece momente magice alături de cei dragi.

Anul acesta, mult îndrăgitul eveniment a reunit peste 400 de participanți și peste 200 de prichindei, toți veniți cu zâmbete largi și inimi pline de voie bună.

Comunitatea Class Park Târgoviște se mândrește cu gospodinele talentate care locuiesc la noi în complex și care, la fel ca în anii trecuți, au reușit să ne încânte papilele gustative cu cele mai delicioase bucate de toamnă: zacuscă, murături, plăcintă de dovleac, gogoși, chec și desigur, nelipsitul must.

După cum știți cu toții, la Class Park promovăm un stil de viață sănătos, așa că după atâtea feluri de mâncare deosebite, tot ce mai lipseau erau jocurile. Și am avut câte ceva pentru toată lumea: copiii s-au distrat foarte tare călărind poneii sau pictându-se pe față, cei mai talentați dintre ei participând și la concursul de desenat dovleci.

Unele domnișoare mai cochete au beneficiat de o coafură modernă de la partenerii noștri House of Beauty, alți prichindei au preferat în schimb să ne arate costumele lor creative de Halloween.

Nici adulții nu s-au lăsat mai prejos, fiind o competiție foarte mare între participanți la concursurile de ping-pong și de aruncat cu potcoava.

A fost un eveniment minunat, organizat cu mult suflet de echipa Class Park Târgoviște, cărora vrem să le mulțumim încă o dată pentru tot ajutorul acordat.

Class Park Târgoviște este ACASĂ!

Suntem foarte onorați că avem o comunitate extrem de unită în complexul rezidențial Class Park Târgoviște și formată doar din oameni deosebiți, la fel ca tine. Ne-am bucura nespus să te primim în familia Class Park Târgoviște, pentru că și noi credem în povestea unui viitor mai bun.

Solicită voucherul cadou în valoare de 4,500 de euro și hai să vezi cu ochii tăi
cum arată ACASĂ la Class Park Târgoviște!

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756 993 993
www.classpark.ro