ClassPark – casa din povestea noastră

Dragă viitor membru al Familiei Class Park Târgovişte,

Povestea Class Park Residence este formată din poveștile familiilor fericite care locuiesc aici, în cel mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, proiectul cu cele mai multe facilități și avantaje. Totul a început acum 12 ani când ne-am gândit să oferim târgoviștenilor o viață împlinită și fericită, așa cum are nevoie orice familie și o perspectivă care îi lipsea orașului. În prima parte a proiectului se vor dezvolta peste 450 de apartamente, urmând ca, în faza a doua, să ajungem la 1000 de apartamente. În prezent, peste 350 de familii locuiesc deja în complexul ClassPark, unde se bucură împreună cu cei dragi de sentimentul de Acasă și își trăiesc viața mult visată.

Proiectul este gândit de familia noastră, pornit de la o viziune care, în timp, a fost adaptată și îmbunătățită pentru a veni în întâmpinarea celor care doreau o locuință și un stil de viață diferit și fericit. Noi, ca familie am locuit o perioadă într-un apartament din ClassPark, unde ne-am simțit extraordinar și ne-am îndrăgostit de locuința noastră și  de zonă. În plus, am avut oportunitatea să vedem la modul concret ce ai nevoie și cum te simți atunci când locuiești la ClassPark și ce îți mai poți dori pentru a trăi fericirea zi de zi.

Pornind de aici și de la sentimentul de Zâmbești Acasă, am înțeles că nu un simplu apartament este cheia împlinirii vieții de familie, ci tot ce îl înconjoară, iar oamenii și spiritul comunității sunt elementele care fac diferența. De aceea, la ClassPark vei regăsi cele mai multe și diverse parcuri, oferite de orice complex rezidențial din România. Am creat parcuri de joacă, relaxare, fitness, bibliotecă și cinema, teren multifuncțional de fotbal. Totul pentru ca oamenii de aici să poată face activități cu familia, să facă sport și aibă la dispoziție tot ceea ce au nevoie. 

Cea mai mare valoare adăugată am reușit să o dăm comunității de locatari atunci când ne-am concentrat ca fiecare nou vecin, familie sau copil să se integreze ușor cu ajutorul evenimentelor pe care le organizăm în fiecare an. Astfel, comunitatea s-a dezvoltat și s-a unit prin intermediul evenimentelor dedicate locuitorilor și copiilor din ClassPark de 1 Iunie, Ziua recoltei, Crăciun, Ziua Pamântului, Educației și Sănătății etc. Pentru noi, este important să oferim aici totul pentru o viață în care să te dezvolți fericit și să oferi celor dragi șansa unică de a avea ce este mai bun. 

Pentru famila noastră, Târgoviștea este de suflet. Aici am copilărit, aici avem rude și prieteni, iar în apropiere este casa noastră, lângă cea a părinților. Viziunea a luat naștere alături de tatăl meu, visând să aducem aici tot ce este mai bun, în locul cel mai potrivit pentru un proiect imobiliar, iar apoi, eu și Răzvan, alături de o echipă de profesioniști pasionați de munca lor,  am creat ceea ce este astăzi Class Park. Am plecat de la ideea că această comunitate trebuie să se bucure de excelente și unice beneficii, importante fiind calitatea, liniștea, securitatea și siguranța, relaxarea în parcuri și verdeața, timpul de calitate cu familia, sportul, o locuință luminoasa și eco-friendly. 

Aici esti liber să fii tu însuți, să trăiești așa cum ți-ai dorit și  chiar mai mult. La ClassPark nu primești un simplu apartament, ci o viață. Aici nu primești doar o locuință, ci toate parcurile, zonele verzi de fitness și o comunitatea unită. Noi am reușit toate acestea datorită oamenilor de aici, dornici să ajute cu sfaturi, să își aducă prietenii și rudele într-un loc mai bun. Oamenii și familiile lor sunt motivația noastră pentru Zâmbești mai mult Acasă.

Apartamente de calitate și siguranță pentru întreaga familie

Răzvan este un inginer constructor cu o vastă experiență în domeniu, fapt care îl face să fie foarte exigent în legătură cu respectarea standardelor de calitate și siguranță în construcții. Astfel, blocurile și vilele din complexul rezidențial Class Park Târgoviște au fost construite să reziste la cele mai înalte standarde legate de seisme, fiecare apartament dispune de cele mai noi tehnologii pentru a asigura un consum de energie minim și întregul complex beneficiază de pază și supraveghere. 

Ne-am implicat activ în fiecare etapă a dezvoltării acestui proiect, am pus mult suflet și ne-am gândit în primul rând la nevoile noastre, ca și familie, la lucrurile de care am avea nevoie pentru a crea căminul perfect într-un apartament din Târgoviște. Mutându-ne o perioadă în complexul Class Park, am avut oportunitatea ideală de a interacționa cu membrii comunității  și de a înțelege mai bine lucrurile de care au nevoie  familiile moderne pentru a simți că un apartament este ACASĂ. 

Nimic nu se compară cu o jumătate de oră petrecută în parcul de fitness în aer liber al complexului Class Park și cu un pahar de vin savurat pe balcon, la apus, după o zi de muncă „all-inclusive” – serviciu, cumpărături, ia copiii de la grădiniță sau școală, curățenie, și joacă multă cu năzdrăvanii.

Astăzi, complexul ClassPark răspunde nevoilor esențiale ale unei familii cu copii – apartamente de calitate și mult spațiu verde în care copiii de toate vârstele pot să exploreze și să socializeze în siguranță. Proaspetele mămici care locuiesc la Class Park înțeleg avantajul lor major de a face parte  dintr-o comunitate unită, unde oamenii te ajută atunci când ai nevoie și unde ai cu cine să împărtășești din provocările cu care te confrunți zi de zi în meseria de mamă. 

În plus, complexul ClassPark răspunde și nevoilor celor care doresc să investească într-un imobil valoros, cu randament foarte bun, dat de o cerere în continuă creștere pentru închirierea apartamentelor din acest ansamblu. 

Viața de zi cu zi în Familia Class Park Târgoviște

Locuind într-o zonă liniștită și nouă orașului Târgoviște, actualii membri ai familiei Class Park își savurează în tihnă de cafeaua de dimineață pe terase sau balcoane, încărcându-și energia pentru o nouă zi cu o panoramă superbă. Ei știu că nu este cazul să se grăbească pentru că în maxim 5-10 minute de mers cu mașina vor ajunge acolo unde au treabă, în orice locație din Târgoviște.

Și că tot vorbeam de mașini, trebuie să-ți spun că este cazul să îți iei la revedere de la stresul de a găsi un loc în care să-ți parchezi mașina. Din fericire poți să uiți de grija asta pentru că atunci când te muți în Class Park, vei avea loc de parcare chiar în fața blocului. În plus, grădinițele și școala nr. 2 sunt în apropiere, iar cumpărăturile le poți face în Piața 2 Brazi de lângă complex, chiar înainte de a ajunge ACASĂ.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l împărtășesc cu tine este că am înțeles că familiile s-au schimbat față de vremurile în care noi ca și copii alergam liberi, nu existau mașini, zgomot și nici oameni un pic suspecți. De aceea, aici vei regăsi toate avantajele copilăriei tale, astfel încât și copii tăi să le poată simți, în libertate și siguranță. Bineînțeles, liniștea, relaxarea și zâmbetul de pe buze sunt în continuare la mare căutare, dar astăzi mai au nevoie de un ingredient pentru a transforma un simplu apartament într-un loc pe care să-l numească ACASĂ: o comunitate unită care să te primească cu brațele deschise.  

Închide ochii și imaginează-ți cum ar fi să locuiești la ClassPark

Dacă îți plac vecinii veseli, plini de voie bună, care se implică activ în integrarea noilor veniți, atunci Class Park este locul potrivit pentru tine. Imaginează-ți doar cum ar fi să locuiești aici, unde toți vecinii se cunosc între ei, se ajută unul pe celălalt și se distrează mereu împreună. Se reunesc de Ziua Recoltei, pentru a împărți și savura  bucate de toamnă care de care mai alese – zacuscă, ghebe, murături – cei mai iscusiți bucătari ai complexului își demonstrează talentul culinar în concursuri de gătit, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, copiii merg la colindat și îl așteaptă pe Moș Crăciun să vină cu cadouri în sanie. Indiferent de ocazie, mereu este multă distracție și voie bună pentru toată lumea.

Viața este mai ușoară și mai relaxată atunci  când ai tot ce îți trebuie aproape de casă – parc de fitness, jogging, badminton, fotbal, volei, role, bicicletă, șah, spații de joacă pentru copii, pomi fructiferi, magazine și salon de înfrumusețare!

Class Park Târgoviște este ACASĂ

Mă bucur că am avut ocazia să stăm la povești! Mi-am propus și sper că am reușit să îți transmit din fericirea pe care o vei simți când vei locui în casa visurilor tale, în complexul Class Park Târgoviște. Noi vedem rețeta fericirii ca pe o formulă cu 3 ingrediente magice: timp pentru familie, mult spațiu verde și un cămin sigur și confortabil. Ne-am bucura nespus să te primim în comunitatea Class Park Târgoviște, pentru că la fel ca și tine, credem în povestea unui viitor mai bun. Programează-te pentru o vizionare și hai să vezi cu ochii tăi cum arată ACASĂ la Class Park Târgoviște!

Cu drag,
Ioana și Răzvan

P:S: Exclusiv în luna august: primii 20 dintre cei care achiziționează un apartament în perioada 1 – 31 August beneficiază de cheltuieli de întreţinere în valoare de 2,400 EUR acoperite de Class Park Târgoviște pentru primele 24 de luni! Contactează-ne acum la 0756 993 993!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *