Class Park Residence „Susținem linia întâi” nu numai cu donații cât și cu mobilier cadou la achiziția apartament nou Târgoviște

 

Class Park Residence Targoviste sustine oamenii din “linia intai” in lupta cu pandemia si  profesorii fara de care copii nostrii nu ar fi putut trece prin aceasta perioada. Ne referim aici la pompieri, armata, medici, asistente, politisti jandarmi , profesori, farmacisti. Dorim sa le multumim pentru tot ajutorul caci stim cat suflet pun aici si fara ei totul ar fi fost imposibil in perioada de pandemie.

Class Park Targoviste ofera mai mult din suflet

Pe langa donatiile facute de Class Park inca de la inceputul pandemiei COVID-19 prin clubul Rotary pentru spitalul Targoviste in care am donat sa se cumpere aparate de ventilare pentru bolnavii de Covid, acum doreste sa ofere mai mult acestor persoane care ne ofera ingrijire, ajutor, sprijin zi de zi. De aceea ne-am gandit ca acesti oameni precum pompierii, medicii, asistentele, farmacistii, jandarmii, armata, profesorii care doresc sa cumpere un apartament nou le este greu sa mobilize. De aceea dorim sa le oferim lor mai mult si vom sustine mobilarea apartamentului din banii nostrii. O sa facem acest lucru posibil in limita apartamentelor aflate pe stoc cu livrare anul acesta si ii vom sprijini cu sfaturi cum sa mobilize, cum sa obtina finantare. Aceasta oferta apartamente Targoviste din Class Park o vom putea pastra pana la finele verii 31 August, dupa care in functie de anumiti factori vom putea prelungi ca sa ajutam pe cati mai multi sa aiba o casa noua pentru ca muncesc atat de mult si se sacrifica pentru binele nostru, al tuturor. Daca punem toti mana de la mana putem face asa de multe lucruri impreuna.

Apartamente noi Targoviste de calitate

Povestea Class Park Residence a început acum 12 ani, gândită din suflet ca de la Familie la Familie, din dorința de a pune bazele unei mari comunități, formată din oameni care au aceeași dorință: să se simtă fericiți, Acasă. Locatia excelenta langa gradinite, scoli,Kaufland, la 5 min pe jos de Parcul Chindia, Piata 2 Brazi, Universitatea Valahia il fac un loc facil de locuit.

Cele peste 350 de apartamente vândute, și tot atâtea familii fericite, ne arată că visul unei familii poate fi realizat. Fericirea și zâmbetul oamenilor ne motivează să continuăm să creștem această comunitate numeroasă pe care am construit-o. Cartierul Class Park este un proiect ce va cuprinde 1000 de apartamente noi in Targoviste! În ansamblul rezidențial Class Park ai 4 parcuri private disponibile si deschise in aceasta perioda pentru copii si adulti!

 

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756 993 993
www.classpark.ro