Ce avantaje ai atunci când te muți în Class Park Târgoviște?

Class Park Targoviste

Te-ai gândit vreodată unde ai vrea să fie locația viitoarei tale case așa cum ți-ai imaginat-o în  visurile tale? Poate ți-ar plăcea să aibă o locație centrală, să fii în mijlocul aglomerației, să simți freamătul orașului? Sau poate ai vrea să fie o oază de relaxare, plină de verdeață, într-o zonă mai liniștită a orașului și totuși ușor accesibilă cu mașina din orice punct de interes major din Târgoviște?

Class Park Residence a fost construit pentru a oferi târgoviștenilor un stil de viață diferit și fericit în apartamente noi, construite la cele mai înalte standarde de calitate, liniștite și sigure pentru tine și familia ta. Dacă ai visat să ai o locuință care are toate aceste avantaje, atunci cu siguranță te putem ajuta să găsești la noi în complex apartamentul mult dorit. 

Citește articolul nostru de blog care analizează vechea dilemă a cumpărării unui apartament vechi versus un apartament nou, într-un complex modern cu toate facilitățile.

Echipa noastră de profesioniști îți va furniza toate informațiile de care vei avea nevoie pe tot parcursul procesului în care devii proprietarul apartamentului ales. De la ajutor cu informații despre construcție, locație și facilități ale complexului în care se află apartamentul, până la sfaturi în legătură cu variantele de finanțare potrivite pentru nevoile tale, așa cum sunt creditul prima casă, ratele la dezvoltator sau plata integrală.

Loc de parcare personalizat și vecini care formează o comunitate unită 

Atunci când iei decizia de a investi într-o locuință în care să te simți ACASĂ, este important să iei în considerare toate avantajele pe care le ai doar în Class Park Târgoviște. De 12 ani cei care locuiesc aici au parte de toate ingredientele necesare pentru a-și construi căminul cel mai bun. Închide ochii și încearcă să-ți imaginezi viața de zi cu zi din Class Park Târgoviște: liniște, confort, libertate, mobilier nou, lipsa grijilor.

Apartamentul tău vine cu un loc de parcare inclus în preț, chiar în fața blocului. Și pentru ca totul să fie minunat și să vrei să te muți mai repede ACASĂ, o comunitate unită te va aștepta cu brațele deschise.

Dacă îți plac vecinii veseli, plini de voie bună, care se implică activ în integrarea noilor veniți, atunci Class Park este locul potrivit pentru tine. Imaginează-ți doar cum ar fi să locuiești aici, unde toți vecinii se cunosc între ei, se ajută unul pe celălalt și se distrează mereu împreună. 

Citește articolul nostru de blog despre comunitatea de poveste din Class Park Târgoviște și cât de minunat a fost evenimentul organizat de Ziua Recoltei 2019.

La noi în comunitatea Class Park Târgoviște promovăm un stil de viață sănătos, de aceea ne-am asigurat că vei găsi în complex toate facilitățile de care ai nevoie pentru a putea face sport chiar în fața blocului. 

Viața este mai ușoară și mai relaxată atunci când ai tot ce îți trebuie aproape de casă – parc de fitness, jogging, badminton, fotbal, volei, role, bicicletă, șah, spații de joacă pentru copii, pomi fructiferi, magazine și salon de înfrumusețare!

Confort maxim: Scapă de frig cu încălzirea în pardoseală sistem Rehau de înaltă calitate!

Iarna începe încet, încet să își intre în drepturi, așa că a venit momentul să scoatem paltoanele de iarnă să ne țină de cald atunci când plecăm afară din casă. 

Însă nu ar fi minunat ca ACASĂ să fie tot timpul cald și bine, să nu ai niciodată probleme cu instalația de căldură și să te poți bucura de o ciocolată caldă în liniște, fără nicio grijă?

Sună ca un vis frumos, dar greu de realizat? Nu și dacă locuiești în complexul Class Park Târgoviște. Toate apartamentele noastre dispun de încălzire în pardoseală sistem Rehau cu radiator port-prosop în baie și centrale termice noi, în condensare, care îți vor încălzi zilele friguroase de iarnă. 

Mai mult, calitatea finisajelor și a dotărilor este importantă pentru că astfel este eficientizat consumul, iar costurile utilităților scad. De asemenea, un alt avantaj este că mobilarea apartamentului devine mai ușoară fără calorifere datorită spațiului economisit.

Calitate pe termen lung: Apartamente călduroase cu termosistemul Baumit

Atunci când folosești materiale de construcție de calitate precum termoizolația pe fațadă în sistem Baumit, cu polistiren expandat de 10 cm grosime, poți oferi garanția unui apartament călduros pe toată durata anului, indiferent de anotimp. 

Cărămida Soceram Durotherm folosită pentru apartamente este de o clasă superioară de izolație fonică și termică. La aceasta adăugăm tâmplăria cu profil Aluplast cu 5 camere și pereții compartimentați în apartamente din gips carton de 10 cm grosime, dublu placați și izolați cu vată minerală de 5 cm. 

Citește mai multe informații tehnice despre calitatea materialelor folosite pentru construcția blocurilor din complexul rezidențial Class Park Târgoviște.

Atunci când cumperi un apartament în Class Park Târgoviște, investești într-un cămin călduros, perfect izolat termic și fonic, care îți va reduce și cheltuielile lunare, pentru ca tu și familia ta să aveți parte de tot confortul de care are nevoie orice familie modernă!

Apartamente noi Târgoviște: Oportunități de reducere a utilităților, cu 10.000 EURO 

Avem certificate energetice clasa A pentru fiecare bloc din complex și individual pe apartamente. Investind doar în circuite sanitare și electrice ce dispun de țevi și cabluri din materiale durabile, putem garanta un consum eficientizat, dar și o reducere substanțială a costurilor de întreținere și reparații. 

Dacă ne gândim strict la consumul de gaze pe timpul iernii, experții noștri au făcut mai multe calcule care demonstrează că la un apartament din Class Park Târgoviște, pe o perioadă de 30 de ani, se amortizează investiția inițială cu aproximativ 10,000 de euro. Doar din consumul scăzut de gaze din timpul iernii!

Scapi de frica de cutremur: Locuințe care rezistă la cele mai înalte clase de risc seismic 

Suntem foarte exigenți în legătură cu respectarea standardelor de calitate și siguranță în construcții. De aceea, toate blocurile din complexul rezidențial Class Park Târgoviște au fost proiectate la intensitate seismică de gradul 8 pe scara MSK (Medvedev-Sponheur-Karnik – aceasta este scara de intensitate seismică folosită în România).

În ceea ce privește detaliile tehnice din construcția blocurilor, avem o structură în cadre, cu stâlpi și planșee din beton armat. Materialele de construcție folosite respectă cele mai înalte standarde de calitate: beton marca superioară C30/37 (B500) și oțel beton BTS 500S conform normelor europene în vigoare.

Ne-am implicat activ în fiecare etapă a dezvoltării acestui proiect și am pus mult suflet pentru că vrem să oferim târgoviștenilor o viață împlinită și fericită, într-o locuință sigură, călduroasă și cu cheltuieli mici la întreținere.

Vino să faci parte din comunitatea Class Park Târgoviște! 

Noi vedem rețeta fericirii ca pe o formulă cu 3 ingrediente magice: timp pentru familie, mult spațiu verde și un cămin sigur și confortabil. Dacă și tu crezi într-un viitor mai bun, într-un apartament nou situat în cel mai mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, vrem să te cunoaștem și ne-am bucura să te primim în familia Cass Park Târgoviște!

Solicită voucherul cadou în valoare de 4,500 de euro și hai să vezi cu ochii tăi cum arată ACASĂ la Class Park Târgoviște!

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756 993 993
www.classpark.ro