Cât de ușor este să rezervi un apartament Class Park în Târgoviște, de oriunde te-ai afla!

 

Cauți un Apartament în Târgoviște dar nu poți veni momentan la vizionare și te temi că vei rata cele mai bune oferte la apartamentele noi? Venim în întâmpinarea ta cu soluții online, adaptate timpurilor moderne de care ne bucurăm.

Online-ul este un instrument extrem de important, care ne-a schimbat viața în bine și înlătură o mare parte din limitările cauzate de distanța fizică. Acum, datorită internetului și a tuturor facilităților tehnologice disponibile, poți comunica în scris și în variantă video cu oricine, de oriunde, poți afla orice știre din orice colț al lumii și poți fi la curent cu ce se întâmplă acasă, în orașul în care ai rădăcinile și în care îți dorești un viitor alături de cei apropiați.

Fie că locuiești momentan în alt oraș (altul decât Târgoviște), fie că ești plecat în străinătate să muncești, pentru un venit mai bun, dacă vrei din tot sufletul să ai un loc al tău în Târgoviște, orașul tău de suflet, trebuie să afli cât de ușor poți să rezervi un apartament în Class Park.

Cu siguranță știi deja: cele mai bune oferte imobiliare sunt cele care se dau primele; iar aici intră în discuție promoții, discount-uri, poziționări preferențiale (punctul cardinal și etajul dorit), vederea mai bună către natură, către parcare sau către parc și locul de joacă.

Și pentru că vrem să dăm fiecărui potețial proprietar dreptul de a opta pentru unitatea care să răspundă cât mai multor așteptări și chiar de a profita de o anumită promoție, indiferent din ce colț al lumii își manifestă interesul pentru o locuință în Class Park, suntem deschiși să INTERMEDIEM REZERVĂRI DE APARTAMENTE ONLINE.

Află cât de simplu este să rezervi apartamentul pe care să îl numești Acasă!

Pasul 1: Vizionarea Online

Dispunem de atât de multe materiale multimedia, încât documentarea despre caracteristicile ansamblului și a facilităților oferite este extrem de facilă în mediul online.

O discuție online este însă mult mai eficientă. Optează să discuți cu un Consultant de Vânzări Class Park și te asigurăm că toate întrebările tale vor primi răspunsuri pertinente, care te vor entuziasma și te vor duce mai aproape de locuința pe care ți-o dorești.

În cadrul Vizionării Online vei afla detalii despre: etapele de construire ale noii faze de dezvoltare Class Park, noul standard de eficiență energetică, dotări, finisaje, compartimentări, facilități și vei informa cu privire la pașii de achiziție.

Vizionarea se poate face, la cerere, prin video call, conversație WhatsApp (audio și/ sau video), Skype sau Facetime. Consultanții noștri de Vânzări se pot adapta și pot susține discuții și prin alte aplicații, la cerere: Telegram sau Zoom.

Pasul 2: Semnarea Rezervării de oriunde te-ai afla

Odată ce ai ales unitatea dorită (compartimentarea, etajul, orientarea cardinală) și locul de parcare aferent, trebuie să transmiți Consultantului de Vânzări o poză cu buletinul sau un scan, prin intermediul căsuței de e-mail sau prin aplicația de mobil WhatsApp. Ulterior, vei primi Documentul de Rezervare, ce include specificațiile apartamentului ales, cu semnătura companiei dezvoltator, împreună cu anexele de identificare a unității dorite și va trebui să semnezi și tu, fizic sau electronic, după care să înapoiezi documentele semnate.

Rezervarea Apartamentului presupune plata unei sume fixe de 3.500 Euro + TVA, ceea ce garantează blocarea Apartamentului; altfel spus, nici un alt consultant de vânzări nu va oferta acea unitate și nu va iniția o vânzare altui potențial cumpărător.

Ulterior, există un termen de 30 de zile pentru a face plata Avansului, respectiv 10 % din valoarea unității alese, minus suma achitată la rezervare.

Pașii ulteriori în achiziționarea locuinței depind și de termenele de dezvoltare a proiectului rezidențial. Ante-contractul, cunoscut și sub denumirea de Contract de Pre-vânzare va fi semnat de îndată ce cumpărătorul va avea disponibilitatea de semnare la notar și va putea veni în țară sau în oraș pentru a onora semnarea la notar, conform normelor legale, cu un termen limită de 3 luni înaintea finalizării proiectului.

Contractul de Pre-vânzare prevede o serie de aspecte importante: prețul de vânzare-cumpărare, data limită până la care trebuie semnat contractul final, de vânzare-cumpărare, termenul de recepție a unității, suma achitată în etapa de rezervare și avansul plătit și modalitatea de plată a prețului locuinței.

Ce trebuie să știi despre modalitățile de plată disponibile?

Un Avans de 30% din valoarea apartamentului îți aduce un Discount de 3%. Cu cât avansul este mai mare, cu atât crește și discountul oferit.

Poți opta pentru:

– plata integrală;

– plata unor rate la dezvoltator;

– achitarea cu credit bancar (Credit Ipotecar sau Creditul Noua Casă)

Ce trebuie să știi dacă nu intenționezi să te muți imediat în Apartament?

Imobiliarele vor întotdeauna o investiție bună, care se apreciază în timp. De aceea, dacă nu planifici să te muți în Apartamentul Class Park imediat după predare, îl poți închiria și vei încasa o sumă de bani lunar. Cei care au economisit și sunt interesați de o investiție sigură, trebuie să ia în calcul oportunitatea oferită de Class Park: la cumpărarea a 3 apartamente în ansamblu pentru închiriere, este garantată chiria pe 2 ani de zile.

Nu ezita! Dezvoltatorul are 14 ani de experiență, iar ansamblul rezidențial Class Park este un proiect amplu, care a primit validarea a peste 450 de familii mulțumite de alegerea făcută!

Acum este SIMPLU să rezervi un Apartament, chiar din celălalt capăt al lumii! Contactează-ne cu încredere la telefon: 0759992992 sau e-mail: [email protected]

Povestea ta fericită începe în Class Park!