BLACK FRIDAY la Apartamentele noi din CLASS PARK!

Black Friday la apartamente

Reducere unică de până la 6000 de Euro la Apartamente!

Ești indecis cu privire la achizița unui Apartament? Prețurile din piața imobiliară ți se par prea mari sau nu ai găsit încă apartamentul care să bifeze toate așteptările tale, unde să te simți Acasă? Dezvoltatorul Class Park Residence din Târgoviște anunță o campanie unică de BLACK FRIDAY, prin care acordă reduceri excepționale! Vino la vizionare și rezervă rapid! Oferta este limitată!

Dacă la începutul anului ți-ai propus să cumperi un Apartament nou, care să vă ofere mai multe condiții ție și familiei tale și nu ai reușit să te mobilizezi. Oferta de Black Friday pentru Apartamentele din Noua Faza Class Park te va convinge! Acum ai toate motivele să faci o investiție pe viață cu multiple avantaje pentru tine și familia ta!

Construite la standarde occidentale, blocurile beneficiază de o eficiență energetică Clasa A și rezistență antiseismică ridicată. Pentru un consum redus de energie, sistemul de iluminat este inteligent, cu acționare pe bază de senzori. Blocurile sunt prevăzute cu centrală de bloc, încălzire în pardoseală, iar fațada este termoizolată. Întreg ansamblul este dezvoltat cu focus pe calitate, confort și facilități menite să ofere un stil de viață mai bun într-o locație de vis, unde se dezvoltă o comunitate unită

Apartamentele sunt spațioase și au terase deschise. Suprafața unui studio modern are peste 45 mp, iar cele mai încăpătoare apartamente, cele de 3 camere au și 99 mp. Ferestrele sunt mari, pentru mai multă luminozitate și consum redus de energie electrică, iar în sezonul rece, căldura este generată de încălzirea în pardoseală. Blocurile sunt prevăzute cu 2 lifturi și rampă pentru cărucioare.

Complex rezidențial cu acces securizat cu pază și camere video. In cartier, rezidenții beneficiază de o varietate de facilități. Dezvoltate pentru a le crea condițiile speciale de confort sporit: parcuri și locuri de joacă, fântână și blibliotecă. Spațiu de tip amfiteatru pentru socializare și evenimente în comunitate, spațiu dedicat sportului, cu aparate de fitness exterior.

Locația este excelentă; la doar 2, 3 minute distanță mers pe jos rezidenții au Kaufland 3, școală, grădiniță. Iar la 2-3 min de mers cu masina se află Universitatea Valahia, Dedeman, Parcul Chindia, Grădina Zoo și stadionul Petrolul. Toate acestea sunt plusuri care diferențiază pozitiv Class Park pe piața imobiliară din Județul Dâmbovița.

Ce trebuie să știi despre Campania de Black Friday la Apartamente noi din Class Park.

OFERTA BLACK FRIDAY se aplică unui pachet prestabilit cu Apartamente de 2 și 3 camere.

Campania de Black Friday este valabilă doar în Luna Noiembrie și include:

Apartamente cu 2 camere, cu discount unic de 4.500 de Euro.

Apartamente cu 3 camere, cu discount unic de până la 6000 de Euro.

Oferta este limitată și se aplică în funcție de ordinea rezervărilor. Nici o altă formă de rezervare verbală nu este valabilă, iar unitățile din ofertă se vor aloca în funcție de ordinea alegerii și a semnării rezervărilor.

Rezervările trebuie semnate cel târziu până la 30 Noiembrie pentru ca viitorul proprietar să beneficieze de Discountul unicat de Black Friday!

Perioada de desfășurare a Campaniei de Black Friday la apartamente.

Deși conceptul reducerilor de Black Friday se desfășoară într-o singură vineri a lunii noiembrie. Noi am decis să adaptăm această inițiativă de marketing, ținând cont de etapele ce trebuie parcurse când vine vorba de o achiziția unei locuințe.

Știm că procesul de alegere a unui Apartament este unul ce necesită chiar și 2 vizionări, consultare în familie. Sesiuni de întrebări și răspunsuri cu cei din echipa Class Park și planificarea semnării la notar. Pentru a facilita acest proces și a vă sprijini în a beneficia de oferta valabilă doar în Luna Noiembrie. Echipa de vânzări Class Park Residence vă stă la dispoziție și în weekend.

Discounturile la Apartamentele selectate pentru Campania de Black Friday constituie reduceri reale. Ce nu vor fi repetate, indiferent de statusul rezervărilor de la finalul lunii noiembrie. Grăbește-te să vii la vizionare și să prinzi un Apartament nou din Ofertă, pentru a economisi până la 6.000 de Euro!

Rezervă un Apartament din Oferta Black Friday de oriunde te-ai afla!

Dacă nu ești momentan în țară, în oraș sau dacă nu poți veni la vizionare în perioada în care este valabilă campania, poți face totul online, atât vizionarea, cât și semnarea rezervării. Consultanții noștri îți stau la dispoziție pe toate aplicațiile: WhatsApp (audio și/ sau video), Skype sau Facetime; la cerere: Telegram sau Zoom.

Pasul 1: Vizionarea Online

Pasul 2: Semnarea Rezervării de oriunde te-ai afla

Odată ce alegi unitatea dorită, trimite Consultantului de Vânzări o poză cu buletinul sau un scan, prin intermediul căsuței de e-mail sau prin aplicația de mobil WhatsApp. Vei primi apoi Documentul de Rezervare, ce include specificațiile apartamentului ales, cu semnătura companiei dezvoltator. Împreună cu anexele de identificare a unității dorite și va trebui să semnezi și tu, fizic sau electronic, după care să înapoiezi documentele semnate.

Ulterior, există un termen de 30 de zile pentru a face plata Avansului, respectiv 10 % din valoarea unității alese, minus suma achitată la rezervare. Doar dacă semnezi până la 30 Noiembrie poți beneficia de Reducerea de până la 6.0000 de Euro acordată exclusiv în perioada campaniei Black Friday.

Nu rata cea mai bună ofertă de Black Friday la apartamente noi Targoviste!

Completează formularul sau sună la numărul de telefon: 0753222444.