August în Târgoviște – cum să faci să ajungi ACASĂ mai repede

Acasă alături de cei dragi este un loc minunat, iar în Class Park misiunea noastra este să zâmbești mai mult Acasă și de aceea  de 12 ani facem tot posibilul să creăm căminele ideale pentru familii fericite. Știm că e o decizie importantă și resursele financiare pot fi o provocare când trebuie să achiziționezi locuința mult visată. De aceea vrem să te ajutăm să ajungi cu un pas mai aproape de a vă muta  ACASĂ, în complexul Class Park cât mai repede.

 €2,400 cadou pentru tine și familia ta

promotie august

Prețurile promoționale din luna august pentru apartamentele noastre pornesc de la 41,400 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 2 camere și o suprafață de 53,98 mp și 56,400 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere și o suprafață de 71,29 mp

De ce ți-ai dori un apartament in Class Park Residence?

Asta ne-am întrebat și noi atunci când am gândit proiectul întregului complex. De ce să aleagă familiile din Târgoviște și din proximitate un apartament la Class Park? De ce să nu cumpere mai degrabă un apartament într-un bloc vechi? Ce i-ar face să zâmbească atunci când ajung ACASĂ și să trăiască certitudinea că au făcut cea mai bună alegere pentru familia lor

Și am ajuns la o listă lungă de beneficii pe care ne-am propus să le oferim viitorilor locatari și până în ziua de astăzi am și implementat multe dintre funcționalități. 

Apartamente de calitate și siguranță pentru întreaga familie

Suntem foarte exigenți în legătură cu respectarea standardelor de calitate și siguranță în construcții. Astfel, blocurile din complexul rezidențial Class Park Târgoviște au fost construite să reziste la cele mai înalte standarde legate de seisme și apartamentele dispun de cele mai noi tehnologii pentru ca locatarii să beneficieze de un consum eficient de energie și facturi minime pentru utilități.  

Fiecare apartament este dotat cu ușă metalică la intrare, centrală proprie, ferestre cu geam termopan de ultimă generație, încălzire prin pardoseală și beneficiază de certificare energetică clasa A.

În scurt timp am realizat că siguranța și calitatea sunt beneficii pe care orice proiect imobiliar modern sau vechi ar trebui să le ofere într-o societate modernă și că noi, la ClassPark, trebuie să mergem mai departe, trebuie să construim apartamente în care să te simți ACASĂ prin toți porii!  Și am adăugat câteva ingrediente magice: 

 • Multe spații verzi;
 • Terase cu panorame superbe;
 • Spații de joacă pentru copii; 
 • Parcuri de recreere și de fitness;
 • Vecini veseli, plini de voie bună;
 • Comunitate unită și dinamică, gata să te primească cu brațele deschise;
 • Loc de parcare garantat în fața blocului.

Cum poți finanța apartamentul viselor tale din Class Park?

O altă întrebare care ne stă mereu în gând și pentru care încercăm să găsim noi și noi variante. Dacă încă nu ai găsit o soluție potrivită pentru a-ți achiziționa casa visurilor tale, echipa Class Park este pregătită să îți ofere sprijin profesionist pentru a alege și accesa cea mai potrivită variantă de finanțare potrivită pentru tine  Deja avem disponibile mai multe planuri de finanțare, pe care le putem personaliza în funcție de nevoile tale.

 • Plata cash: Plătește în avans locuința aflată în construcție și vei beneficia de cel mai mic preț din ofertă.
 • Pe parcursul execuției: Plătești avansul de 10,000 euro și restul în timpul execuției imobilului.
 • Credit prima casă: Avansul de 5% îți garantează 100% rezervarea imobilului, iar restul de 95% îi plătești după ce ai semnat contractul cu banca.
 • Credit ipotecar: Este asemănător cu creditul Prima Casă. Singura diferență constă în avansul de 15%, ceea ce înseamnă că vei achita și împrumutul mai devreme.
 • Rate la dezvoltator: Plătești direct la dezvoltator, fie în rate de până la 5 ani – 10,000 euro avans, pe parcurs construcție 40%, te muți și plătești restul în 3 ani – sau rate de până la 3 ani – te muți și plătești rate timp de 3 ani.
 • Randament de investiție: Între 7-8%, este un randament extrem de bun, în plus valoarea invesiției va crește o dată cu dezvoltarea complexului.

Cum ar fi să te muți la Class Park? 

Fă-ne o vizită si vei înțelege exact ce înseamna viața în Class Park! Ia un loc pe gazonul nostru, închide ochii și…vei visa cum ar fi viața ta și a celor dragi dacă vă veți muta în complexul Class Park. Te așteptăm până la finalul lunii august să profiți de cadoul în valoare de €2,400! Programează-te pentru o vizionare, completând formularul de contact și vino să ne cunoaștem. 

Cu drag,
Echipa Class Park
0756.993.993
www.classpark.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *