APARTAMENTE DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE

Apartamente

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊

Cauți apartamente de vânzare în Târgoviște? Atunci, ești în locul potrivit! În Complexul Class Park se construiesc locuințe durabile, cu garanție. Scopul nostru este acela de a crea o comunitate sigură, cu rezidenți fericiți. De aceea, lucrăm constant la îmbunătățirea și extinderea complexului. Toate apartamentele sunt decomandate, iar compartimentările sunt gândite în așa fel ca tu să poți decora camerele exact așa cum îți dorești. Class Park înseamnă un cămin primitor, locul în care tu și familia ta vă simțiți ca Acasă.

Studiourile sunt ideale pentru cei care doresc un nou start sau pentru investitorii imobiliari din Târgoviște. Dacă ești în căutarea unei locuințe practice sau pentru închiriat, aceasta este cea mai potrivită alegere. Libertatea și independența sunt de preț, iar viitorul sună bine!

În funcție de tipul de compartimentare pe care îl alegi, într-un apartament cu 2 camere în Târgoviște poți petrece timp cu familia ta și poți găsi intimitatea pe care o cauți, pentru că ai destul spațiu pentru a te bucura de amândouă. Aici primești mai mult și te poți bucura și de priveliște.

Fiind întins pe o suprafață generoasă, într-un apartament cu 3 camere în Târgoviște există suficient spațiu pentru toată lumea. Aici te poți relaxa împreună cu cei dragi, iar dacă îți plac muzica și meciurile, nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la volum, deoarece camerele sunt izolate fonic.

Class Park promovează un stil de viață verde, în spații deschise, pentru tine și cei dragi. Iar, dacă aveți și un animăluț de companie, apartamentul green este alegerea ideală. Când îți “spune” că vrea afară, îl poți convinge să stea pe terasă.

Avantajele unui studio

Rețeta fericirii pentru tine

Dacă ești o persoană activă, cu poftă de viață, sau un investitor de succes și cauți studiouri de vânzare, aceasta este rețeta fericirii pentru tine. În Class Park, am ales ingredientele cu grijă, pentru ca tu să te simți împlinit: calitate, spațiu, lumină naturală, energie bună, finisaje de calitate. În plus, secretul nostru constă în a lucra cu cei mai buni, începând de la o echipă de arhitecți experimentați, până la o echipă de oameni minunați care să execute ideile. La Class Park, nu cumperi doar un un apartament, ci fericirea întregii familii, deoarece veți avea la dispoziția voastră spațiile verzi, pistele de bicicletă și parcurile de pe întreg teritoriul complexului.

 Descoperă oferta noastră pentru studiouri de vânzare. Vezi prezentarea video pentru un studio în Class Park.

 • Finisaje premium
 • Comunitate garantată
 • Supraveghere video
 • Pază permanentă
 • Mentenanță asigurată
 • Multiple tipuri de finanțare
studiouri de vânzare

Avantajele apartamentelor cu 2 camere noi

Un cămin primitor

Haide să construiești povestea vieții tale așa cum vrei, pentru că tu ești eroul principal și vrem să te bucuri de tot ce este mai bun. De aceea, vrem să te ajutăm să alegi ce este corect pentru tine și cei dragi. Aici, la Class Park, găsești apartamente cu 2 camere în Târgoviște care te vor surprinde încă de la primul pas pe care îl vei face în noua ta casă.

Apartamentele cu 2 camere sunt destinate celor care caută confortul și liniștea unui loc de care să aparțină, precum și o comunitate în care să se integreze cu ușurință. Am exploatat spațiul astfel încât să ne folosim de fiecare centimetru pătrat. Asta, pentru că vrem să te poți bucura la maximum de noua ta casă, în care spațiul de locuit este în acord cu nevoile și cerințele tale.

Ne angajăm să îți oferim doar servicii care să asigure familiei tale căldura unui cămin primitor, într-o zonă liniștită și cu aer curat. Suntem aici să îți oferim toate sfaturile de care ai nevoie pentru a fi sigur că iei decizia corectă.

La Class Park, nu cumperi doar un un apartament, ci fericirea întregii familii, deoarece veți avea la dispoziția voastră spațiile verzi, pistele de bicicletă și parcurile de pe întreg teritoriul complexului.

 • Finisaje premium
 • Supraveghere video
 • Pază permanentă
 • Comunitate unită
 • Mentenanță asigurată
 • Multiple tipuri de finanțare
apartamente 2 camere în Târgoviște

De ce un apartament cu 3 camere in Class Park?

Fericirea familiei

Cauți apartamente cu 3 camere în Târgoviște? Dacă îți place să planifici și fericirea ta este să dăruiești ce este mai bun celor dragi, aici avem rețeta: comunitate unită + locuință cu suflet + numeroase spații de joacă și relaxare lângă casă = Fericirea familiei! Aici vă puteți bucura de mai mult spațiu, în care fiecare membru al familiei își poate desfășura în voie activitățile, dar în același timp toată familia se va putea bucura de momente de neuitat.

Spațiu pentru cei mici

Cei mici au nevoie de un spațiu care să fie doar al lor, iar asta pentru a  înțelege ce înseamnă responsabilitatea și grija față de ceva ce le aparține. Intimitatea este, de asemenea, un aspect foarte important ce nu trebuie neglijat. Astfel, micuții vor învăța din timp ce înseamnă respectul pentru spațiul personal și valorificarea timpului pe care îl au pentru a se juca sau a învăța lucruri noi.

Motivele pentru care te-ai muta într-un apartament cu 3 camere în Class Park sunt multe. Suntem mereu gata să te ajutăm să iei decizia potrivită nevoilor tale și îți stăm la dispoziție pentru a-ți prezenta toate tipurile de compartimentări și balcoanele spațioase cu vederi ce bucură sufletul.

 • Finisaje premium
 • Supraveghere video
 • Pază permanentă
 • Comunitate unită
 • Mentenanță asigurată
 • Multiple tipuri de finanțare
apartamente 3 camere în Târgoviște

De ce un apartament Green în Class Park?

Sănătatea pe primul plan

Cauți apartamente cu grădină? Atunci, ai nimerit în locul potrivit! Am conceput acest tip de apartamente pentru cei cărora iubesc natura. Apartamentele Green sunt pentru oamenii activi, cărora le place să se bucure de soare, prieteni, relaxare și unicitatate. Poți să îți pui un leagăn, o masă și să stai până seara târziu afară când e vară, să te relaxezi.

Apartamente cu grădină pentru liniștea familiei

Terasele spațioase, cu spații verzi ce pot fi chiar transformate în grădini, te aduc mai aproape de natură și promovează un stil de viață sănătos, completat de aerul curat din împrejurimi.

Departe de agitația orașului și cu un nivel considerabil mai mic de poluare, Class Park este alegerea oamenilor care pun sănătatea pe primul plan și pun preț pe bunăstarea întregii familii.

Când am gândit conceptul de apartamente cu grădină Green, ne-am gândit la funcționalitățile lor și la posibilitățile de a da naștere unei comunități unite, formată din oameni legați printr-un sentiment comun, acela că au găsit locul unde vor să trăiască fericiți pentru tot restul vieții.

 • Finisaje premium
 • Supraveghere video
 • Pază permanentă
 • Comunitate unită
 • Mentenanță asigurată
 • Multiple tipuri de finanțare
Apartamente cu grădină in Targoviste - apartamente green

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec

Gata?

(răspundem prompt, de obicei în 2-3 ore)

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4, Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  [email protected]
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.