Apartamente

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊
Complexul Class Park cuprinde construcții și numeroase parcuri, o cumunitate cu acces securizat. Aici te bucuri pentru că se construiesc locuințe durabile cu garanție și pline de lumină. Toate apartamentele sunt decomandate, iar compartimentările sunt gândite astfel încât să poți decora camerele exact așa cum îți dorești. Class Park te ajută să ai un cămin primitor, în care tu și familia ta să vă simțiți ca Acasă.
Studiourile construite de Class Park sunt la mare căutare de cei care doresc un nou start sau chiar de către investitorii imobiliari din Târgoviște. Dacă ești în căutarea unei locuințe cu beneficii sau de investit pentru a o închiria, aici este locul ideal. Libertatea și independența e de preț, iar viitorul sună bine!

În funcție de tipul de compartimentare pe care îl alegi, într-un apartament cu 2 camere în Târgoviște poți petrece timp cu familia ta sau să găsești intimitatea pe care o cauți, pentru că ai destul spațiu sa le faci pe amândouă. Aici primești mai mult, poți să te bucuri și de priveliște.

Întins pe o suprafață generoasa, într-un apartament cu 3 camere în Târgoviște exista suficient spațiu pentru toată lumea. Te vei putea relaxa împreună cu cei dragi, iar daca îți plac muzica și meciurile, veți putea să le dați tare, deoarece camerele sunt izolate fonic.
Class Park promovează o viață verde, în spații deschise pentru tine și cei dragi, bineînțeles, în plus poate ai și un animăluț de companie. Când îți spune că vrea afară, convinge-l să stea pe terasă.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec
Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4 Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  contact@classpark.ro
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.