APARTAMENTE DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE

Apartamente

Lasă-ne datele și te contactăm noi în cel mai scurt timp! 😊

Cauți apartamente de vânzare în Târgoviște? Atunci, ești în locul potrivit! În Complexul Class Park se construiesc locuințe durabile, cu garanție. Scopul nostru este acela de a crea o comunitate sigură, cu rezidenți fericiți. De aceea, lucrăm constant la îmbunătățirea și extinderea complexului. Toate apartamentele sunt decomandate, iar compartimentările sunt gândite în așa fel ca tu să poți decora camerele exact așa cum îți dorești. Class Park înseamnă un cămin primitor, locul în care tu și familia ta vă simțiți ca Acasă.

Studiourile sunt ideale pentru cei care doresc un nou start sau pentru investitorii imobiliari din Târgoviște. Dacă ești în căutarea unei locuințe practice sau pentru închiriat, aceasta este cea mai potrivită alegere. Libertatea și independența sunt de preț, iar viitorul sună bine!

În funcție de tipul de compartimentare pe care îl alegi, într-un apartament cu 2 camere în Târgoviște poți petrece timp cu familia ta și poți găsi intimitatea pe care o cauți, pentru că ai destul spațiu pentru a te bucura de amândouă. Aici primești mai mult și te poți bucura și de priveliște.

Fiind întins pe o suprafață generoasă, într-un apartament cu 3 camere în Târgoviște există suficient spațiu pentru toată lumea. Aici te poți relaxa împreună cu cei dragi, iar dacă îți plac muzica și meciurile, nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la volum, deoarece camerele sunt izolate fonic.

Class Park promovează un stil de viață verde, în spații deschise, pentru tine și cei dragi. Iar, dacă aveți și un animăluț de companie, apartamentul green este alegerea ideală. Când îți “spune” că vrea afară, îl poți convinge să stea pe terasă.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec

Gata?

(răspundem prompt, de obicei în 2-3 ore)

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4, Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  [email protected]
 • Telefon:
  +4 (0756) 993993+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.