Apartament nou într-un complex rezidențial versus Apartament vechi în centrul orașului

Alegerea locului pe care îl vei numi Acasă toată viața poate fi uneori mai dificilă decât te-ai fi așteptat. Vrei să ai un cămin în care să ai parte de toate facilitățile și să te bucuri de multiple avantaje împreună cu cei dragi? Și în același timp un loc în care să te simți în siguranță șii să ai totul la îndemână? 

Achiziționarea unei case este o investiție pe termen lung care presupune totodată o serie de analize ce te pot ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și familia ta. Trebuie să iei în considerare bugetul disponibil, dar totodată să ai în vedere și alte costuri ce pot apărea în timp. Fie că te gândești la un apartament într-un bloc nou, situat într-un cartier rezidențial modern sau la un apartament într-un bloc mai vechi, asigură-te că decizia este una bine documentată și că alegerea este corectă. 

Construcțiile noi sunt gândite pentru un nivel crescut de siguranță

Securitatea ta și a familiei sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să te gândești. Dincolo de confortul sau prețul de achiziție al unei locuințe, căminul ales te va ajuta să stai fără grija unor întâmplări mai puțin fericite.

Într-un apartament nou, situat în cadrul unui complex rezidențial atent dezvoltat, te poți simți mult mai în siguranță decât într-o locuință dintr-un bloc vechi. Aici situațiile neplăcute nu te vor lua prin surprindere, pentru că dezvoltatorii le-au luat în considerare încă din stadiul inițial al proiectului. Poate sunt multe scenarii la care încă nu te-ai gândit, dar care merită atenția ta înainte de a lua o decizie atât de importantă. Într-un apartament nou vei beneficia de:

 • Pază fizică 24 de ore din 24, acces controlat în incintă, dar și de camere de supraveghere;
 • Siguranță în cazul unui cutremur. Comparativ cu blocurile mai vechi, acestea nu au fost deteriorate de alte seisme. De asemenea, ele sunt construite cu o rezistență la cutremure de 8-8,5 grade pe scara Richter;
 • Dotari moderne cu senzori de gaz și fum;
 • Izolație rezistentă la incendiu și materialele de constructie ignifuge.

Confortul crescut și facilitățile moderne îți fac viața mai frumoasă

Cartierele noi sunt gândite și localizate astfel încât să ofere locuitorilor cât mai multe avantaje. Confortul pe care finisajele de calitate și facilitățile moderne ți le oferă sunt beneficii care constituie un aport foarte mare în decizia de achiziție. 

Dacă alegi să locuiești într-un apartament noul, vei avea parte nu numai de o locuință, ci și de spații comune special amenajate pentru relaxarea ta și a familiei.  Principalele beneficii regăsite într-un cartier rezidențial te ajută să trăiești viața la care ai visat:

 • Locuri de parcare chiar în fața blocului sau mijloace de transport în proximitatea cartierului;
 • Dotări de ultimă generație, așa cum sunt centrala în condensare, care îți asigură confortul în zilele reci sau încălzirea în pardoseală, pentru a profita de tot spațiul din casa ta, inclusiv de cel ocupat de caloriferele existente în blocurile vechi;
 • Cărămida folosită este mult superioară celor utilizate pentru construirea blocurilor vechi. Aceasta îți asigură izolare fonică și termică;
 • Suprafețe mari și compartimentare foarte eficientă a spațiului din apartament.
 • Dacă ai copii, sigur te vei bucura să afli că școlile și grădinițele sunt și ele luate în calcul în planurile dezvoltatorilor de complexe rezidențiale, de cele mai multe ori situându-se la doar o scurtă plimbare de căminul de vis;
 • Spațiile verzi, parcuri, spații de joacă și sport sunt situate în ansamblu.

Investești în Acasă și ai parte de beneficii pe viață

Alegerea viitorului apartament presupune o serie de factori pe care este necesar să îi iei în considerare încă de la început. Bugetul alocat pentru o asemenea achiziție este poate unul dintre cei mai importanți parametrii care îți influențează decizia finală. 

Pe termen scurt poate părea atractiv să alegi un apartament vechi, datorită costului aparent mai mic  însă trebuie să ții cont că o astfel de investiție poate presupune costuri ascunse și disconfort – de la cheltuielile de întreținere ce pot crește vertiginos iarna până la necesitatea de înlocuire a instalațiilor blocului. Un apartament nou este mai mult decât o investiție într-o locuință. El vine la pachet cu beneficii multiple de care te poți bucura încă de la început:

 • Consumul este eficientizat datorită circuitelor sanitare și electrice ce dispun de țevi și cabluri din materiale durabile, ceea ce face ca factura ta la întreținere să fie semnificativ mai mică;
 • Echipă prietenoasă formată din profesioniști care este alături de tine pe tot parcursul procesului de achiziție;
 • Comunitatea formată din oameni inimoși ce își doresc să trăiți împreună în liniște, pace și înțelegere;
 • Activități împreună cu vecinii tăi organizate în cadrul complexului, așa cum sunt cele de Crăciun, 1 iunie sau Ziua Recoltei;
 • Valoarea apartamentului crește în timp, randamentul investiției depășind de multe ori 7-8%.

Devino parte din comunitatea Class Park

Din respect față de tine, echipa Class Park s-a gândit ca locul în care împarți zâmbete de fericire cu cei dragi să întrunească toate nevoile tale. Cartierul se află în proximitatea pieței și al instituțiilor de învățământ, iar în complex vei regăsi spații de relaxare și de petrecere a timpului liber. De asemenea, finisajele moderne și de calitate îți vor simplifica viața și o vor face mai frumoasă.

Indiferent dacă îți dorești un apartament în bloc nou direct de la dezvoltator sau prin programul guvernamental Prima Casă, află care este metoda de finanțare cea mai potrivită pentru tine și alătură-te celor peste 350 de familii care locuiesc deja în Class Park. Nu îți face griji în privința procesului de achiziție. Echipa noastră este dornică să te ajute cu soluții și sfaturi la fiecare pas.

Nu ne crede pe cuvânt, vizitează-ne și descoperă sigur cum arată locul în care îți găsești liniștea în fiecare zi. Contacteaza-ne la 0756 993 993 sau lasa-ne datele de contact și fă parte din povestea Class Park Târgoviște!

 

O zi fericită,
Echipa Class Park
0756 993 993
www.classpark.ro