E ca o poveste

Viața în Class Park.
Am ajuns la blocul cu nr. 10

Alătură-te celor 330 de familii care se bucură deja in Class Park de o viață așa cum și-au dorit-o.

APARTAMENTE NOI TÂRGOVIȘTE

Cartierul rezidențial CLASS PARK

Oferă spre vânzare apartamente noi tip garsonieră, studio, cu 2, 3 sau 4 camere în blocuri realizate cu finisaje de calitate superioară și moderne. Aici se bucură deja de o viață mai bună peste 330 de familii, într-o comunitate mare formată din locuitorii a 9 blocuri date în funcțiune. Acum este în construcție al 10-lea bloc va completa Ansamblul apartamente noi Târgoviște.

Galerie foto

Cartierul Class Park va fi compus din 15 blocuri și vile sau case în care vor locui peste 400 de familii fericite și împlinite! Beneficiază de avantajele unei locuințe noi și achiziționează apartamentul mult visat la un preț bun! Poți aplica pentru plata în rate sau credit. Solicită acum detalii echipei de consultanți apartamente Class Park!
De ce Class Park?

Criteriile care ne diferențiază sunt:

Comunitate
evenimente și activități

Bucura-te de avantajele nelimitate ale unei comunități, cu schimb de experiență despre familie, parenting, despre cariera și pur și simplu fun și timp liber!

Suport
clienți

Te sprijinim de la început pentru a găsi cele mai bune soluții de finanțare pentru marele pas din viața ta!

Posibilitatea de a
deveni Brand Ambasador

Oricine duce mai departe numele Class Park cu plăcere și onoare va primi tot respectul nostru și remunerație substanțială pentru fiecare recomandare închisă.

Garantare 100% a rezervării
în cazul în care clientul se răzgândește

În cazul in care banca nu oferă creditarea suficienta, sau intervine ceva în viața ta, garantăm pentru returnarea integrală a avansului achitat.

Securitate
Paza și supraveghere video

Uită de grija siguranței pentru casă, mașina sau pur și simplu pentru familia ta, pentru ca întregul complex este supravegheat video, iar intrarea este păzită 24/24.

Trei parcuri
parc de copii, parc de relaxare si parc de fitness

Loc de joacă în aer liber, parc de relaxare pentru întreaga familie, și parcul de fitness pentru toată familia.

Locuri de parcare pentru
fiecare apartament si pentru vizitatori

Uită de grija parcării în fiecare zi, atât pentru tine cât și pentru musafirii tăi. În Class Park fiecare apartament are locul lui de parcare, plus zona dedicată special musafirilor.

Garanția apartamentului
timp de 3 ani

Garantăm bineînțeles pentru calitatea tuturor finisajelor folosite pentru apartamentul tău nou-nouț!

Apartamente construite la standarde europene,
cu rezistență seismică și certificat energetic clasa A

Construcția apartamentelor din Class Park se face exclusiv la cele mai înalte standarde și norme europene, cu rezistenta seismica ridicata și certificat energetic de Clasa A.

CLASS PARK

De la familie la familie

Povestea Class Park pornește se adresează de la Famlie la Familie. Complex Rezidențial a fost întemeiat cu sufletul știind cum noi ca familie dorim să ne dezvoltam fericiți într-o atmosfera de liniște și comunitate. De aici ne-am dat seama ce nevoi are o famlie și cât de important este atunci când iubești să creezi și să asiguri toate necesare nu numai ale tale, dar să te gândești și la ceillati din familia ta .

Regăstește clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, în mijlocul naturii unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici să ai căminul tău: confort, calitate, comunitate, spații de recreație și siguranță. Ne bucurăm că toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidențial Class Park care crește de la an la an cu familii fericite.

Acest proiect a început din dragoste pentru a oferi cel mai bun cămin la un preț cât mai accesibil. Class Park este întemeiat și condus de o familie ce are în minte și suflet să îmbunătățească continuu această comunitate pentru o viață bună și sănătoasă.

OFERTA

Apartamente:

STUDIO
#LaInceputDeDrum

Suprafață utilă: 39.43-42.54mp
Suprafață terasă: 4.15-5.10mp
Suprafață construita: 53.98-57.34mp

Ap. 2 CAMARE
#JustMarried

Suprafață utilă: 52.50-58.53mp
Suprafață terasă: 5.98-9.84mp
Suprafață construită: 71.29-81.05mp

Ap. 3 CAMERE
#FamilieNumeroasa

Suprafață utilă: 52.50-58.53mp
Suprafață terasă: 5.98-9.84mp
Suprafață construită: 71.29-81.05mp

Apartamente Green
#GradinaDeVara

Suprafață utilă: 53.66-57.59mp
Suprafață terasă: 7.60-14.88mp
Suprafață construită: 71.61-81.84mp

Traieste o aventura noua

Galerie:

Bucatarie
Living
Dormitor
Baie
Exterior
Alătură-te celor 330 de familii care se bucură de o viață așa cum și-au dorit-o.

Mărturii locatari:

Atunci când a început proiectul de construire al blocului și am ales apartamentul ni s-a dat un termen de livrare de un an și a fost respectat in tocmai. Calitatea construcției și a finisajelor este impecabilă, la fel ca și raportul calitate/preț.
Ciocau Magdalena
locatar Class Park
Am întâlnit în Class Park o echipa profesionistă, competentă, iar împreuna am găsit aici cea mai bună soluție să cumpărăm un apartament astfel încât să ne încadram în buget. Ma bucur de o zona sigură și liniștită!
 
Sandra Sava
locatar Class Park​
Am văzut multiple imobile, am analizat ce ar fi mai avantajos și am decis că cel mai bun lucru pentru familie este să învestim în ceva nou care dispune de paza, locuri de joacă și de recreere.
 
 
Sima Marius
locatar Class Park​​
UNDE NE GĂSIȚI

Locație ansamblu Class Park:

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec
Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

 • BIROU VÂNZĂRI
  Strada Madrid, nr. 4 Târgoviște, Romania | Transport in comun: Traseu 1B (Micro 11 – Class Park), Traseu 20
 • EMAIL
  contact@classpark.ro
 • Telefon:
  +4 (0745) 227744+4 (0753) 222444
 • INFORMAȚII
  Reprezentanții biroului de vânzări vă așteaptă în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vi se potrivește și să luați cea mai bună decizie.