5 Motive să sărbătorești cu familia ACASĂ la tine

familie Craciun acasa Class Park

Sărbătorile sunt despre familie și prieteni buni. Așa că acasă poate fi cea mai frumoasă destinație pentru luna decembrie!

Iată 5 motive pentru care merită să alegi “acasă”!

1. Casa ta devine “casa mea” pentru toată familia, de Crăciun

E plăcut să dăruiești dragoste adevarată, când poți spune celor dragi “să se simtă ca la ei acasă” când vin în vizită la tine.

2. Decorarea casei tale îi impresionează plăcut pe cei dragi

Ți-ai pus sufletul și priceperea să decorezi cât mai frumos pentru musafiri, să îi faci fericiți și să se simtă atrași să vină în vizită la tine.

3. Poți să le arăți tuturor cât de primitor ești când te vizitează acasă

În fiecare an mergi în vizită la părinți, bunici, la rude sau prieteni. Dar cum ar fi ca anul acesta să le întorci tu invitația de a petrece sărbătorile împreună la tine ACASĂ. Class Park te așteaptă cu promoții ca să îți transformi visul în realitate alături de cei dragi.

Vezi aici opțiunile unui apartament nou în Târgoviște la Class Park și de ce te poți bucura acum de cele mai bune oferte.

 4. Masa de sărbători, prilej de bucurie și dărnicie
Ce poate fi mai special decât o masă pregătită de tine!  Nu trebuie să fie organizată integral de tine, căci rudele și prietenii sigur vor veni și ei în ajutor cu bunătăți. Asta face ca membrii familiei să se simtă aproape unul de celălalt și bucuria să îi cuprindă pe toți.

5. În această perioadă a anului poți profita de reduceri pentru noi decoruri   

De sărbători sunt reduceri peste tot, de la ornamente, mâncare, textile, electrocasnice, produse cosmetice. Iar dacă încă nu ai casa ta, găsești apartamentul din Târgoviște în Class Park și te asigurăm că vei fi foarte fericit. Moș Crăciun este generos anul acesta!